jueves, 23 de mayo de 2019

FORMACIÓ EN ACCESS BARS® - 15 JUNY

FORMACIÓ EN ACCESS BARS®

Com seria la vida que desitges?
Les teves relacions?
La teva economia?
La teva energia sexual?
El teu treball?
Què anheles en aquesta vida que encara no s'ha donat?
...?
Doncs tot això pot començar a fluir cap un altre espai que no jutja, que no ho passa per la raó constantment, que no et limita... I tot de forma FÀCIL I GAUDINT.

Perceps que és un moment de CANVI per a tu?
Pregunta-ho i deixa-t'ho sentir en el cos... Si la sensació és lleugera, és que aquest és el  teu curs. El que vindrà després serà tota una AVENTURA!!! Estàs disposat/da a VIURE-LA INTENSAMENT??? Endavant!!!

En el curs entre d'altres coses, aprendràs a tocar, activar i córrer l'energia que es densifica a les 16 barres que tenim en el cap. Fent un reset mental i emocial a la nostra ment, per donar-li més facilitat, ampliar consciència i eliminar limitacions.

T'atreu? VINE!!! Pregunta'm!!! (no ho dubtis, puc passar-te el progama sencer del curs, els objectius, rebrer una sessió abans de fer el curs)

Tot el contingut del curs estarà en un manual que us portareu a casa. A la formació només cal venir equipat amb el cor i la consciència obertes a tot el que es pugui donar durant aquell dia.
El mateix dia de la formació Rebreu el Certificat Internacional com a practicant d'aquesta meravellosa eina, i podreu tant fer intercanvis amb altres practicants/formadores, com donar sessions als amics, familiars i/o professionalment (cobrant per la vostra genuïna aportació a la vida dels altres). Per tant sàpigueu, que aquest curs serà una inigualable inversió que farà expansiva la vostra ABUNDANCIA. QUE MÉS ES POSSIBLE?

Si em voleu conèixer personalment i saber una mica més d'aquesta megaexpansiva tècnica, esteu CONVIDATS/DES a una SESSIÓ INFORMATIVA I PRÀCTICA :

"Què són les ACCESS BARS®?
I SI TOT FOS MÉS FÀCIL, DIVERTIT I AMORÒS?"
Divendres 14 de juny 2019
a les 19h a Nirodha Yoga
(C/ d'Antoni Literes, 4, Palma)
Una xerrada molt pràctica, on podràs aprendrer eines per començar a treballar creant més abundància i creativitat. Aportació voluntària després de la sessió informativa

A QUI VA DIRIGIT

A totes aquelles persones que intueixen, perceben i/o sabem que volen un CANVI a la seva VIDA
A terapèutes, buscadors/es, aventurers/es que volen adquirir eines per potenciar el seu treball personal i el que fan amb les persones amb les que treballen. 

A totes aquelles persones que ja estan en el camí que volen, però que tot i això volen experimentar MÉS, MÉS CONSCIÈNCIA, MÉS POSSIBILITATS, MÉS DEL QUE MAI HAN POGUT IMAGINAR!
Abstenir-se persones que no vulguin passar-ho bé i divertir-se com mai havien pensat!! Si ets d'aquests, aquest no és el teu curs!


FACILITADORA

Ana Belén Ortigosa Navarro
Explorant les Access Bars desde del 2011
Reflexologa podal, facilitadora de Reiki, combinant les meves sessions amb el massatge facial ayurveda i la auricoloterapia.
Educadora Social
Buscadora de vivències que m'aportin més consciència i plenitud en el meu dia a dia.
Contacte: 635676279 (trucades o whassaps)
anabelenortigosa@gmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias! Tu opinión es muy valiosa :)